Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Właśnie o to mi chodziło, jest to co najmniej śmieszne aby taki przepis istniał (chociaż nie takie cuda już widziałem) i na pewno właściciel mieszkania nie ma obowiązku zapewnić komukolwiek dostępu do telewizji w jakimkolwiek języku.

Druga sprawa. Niech ktoś spróbuje zapytać właściciela (Norwega) czy może zamontować antenę do odbioru programów telewizyjnych NIELEGALNIE przywiezionych z kraju. Ciekaw jestem odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
To po co dają polskim dzieciom pomoc w postaci pomocy nauczycielki z polski. Dlaczego w Niemczech masz polski program w kablowce. Grzes skoro tak piszesz to daj mi adres a ja zadzwonię na policje ze taki jeden ma nielegalna telewizje. No i oczywiście do polskiego operatora. Bo ty jako porządny polak nie masz polskiej telewizji i płacisz na NRK. Bo mając radio w samochodzie tez powinieneś płacić abonament. Bo tak jak pisałem my jesteśmy porządni i uczciwi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Nie porównuj kaprysu oglądania polskiej telewizji za granicą do edukacji dzieci w szkole bo to trochę inne bajki. Muszę Cię rozczarować bo nie posiadam polskiej telewizji a i norweską bardzo rzadko oglądam, radia w samochodzie też nie mam ponieważ nie mam samochodu.
Ehhhhh, na siłę chcesz się spierać a brakuje Ci argumentów jak widzę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok